شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 268535
    تاریخ انتشار: 07/آبان/1400 - 11:28

    اظهارات باقری کنی از مذاکراتش درباره برجام/ حمایت روسیه و چین از ایران

    علی باقری کنی با بیان اینکه تهران در مذاکرات جدید وین برای لغو تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران به دنبال کسب نتیجه ملموس برای مردم کشورمان است، گفت: روسیه و چین نیز از مذاکرات «نتیجه محور» از ایران حمایت کرده اند.

    اظهارات باقری کنی از مذاکراتش درباره برجام/ حمایت روسیه و چین از ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»علی باقری کنی معاون سیاسی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران که با هدف انجام مذاکرات دوجانبه با سرگئی ریابکوف همتای روسی خود درباره دور جدید مذاکرات لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران در وین شامگاه پنجشنبه وارد مسکو شده است در گفت وگو با ایرنا تصریح کرد: در مذاکرات لغو تحریم های غیر قانونی و ظالمانه علیه ملت ایران از این به بعد هم انتظار و هم پیش بینی ما این هست که این دو کشور همراهی خوبی را با مواضع جمهوری اسلامی ایران در قالب گفت و گوهایی که در قالب گروه ۱+۴ داریم، داشته باشند.

    معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با اشاره به مذاکرات خود با «انریکه مورا» هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام» د ر مورد مذاکرات وین در تهران و بروکسل خاطرنشان کرد: در تهران گفت و گوهایی داشتیم و در ادامه آن گفت و گو ها دو روز پیش هم در بروکسل صحبت های سازنده، جدی و صریحی با ایشان داشتیم با این هدف که گفت و گوها برای لغو تحریم های غیرقانونی و ظالمانه علیه ایران در دور جدید شکل بگیرد.

    وی گفت: الزامات و اقتضائاتی را که بایستی از نظر ما رعایت بشود، در این گفت و گو ها مطرح کردیم و قرار شد که ایشان (مورا) این نگاه و مولفه ها را با طرف‌های دیگر در گروه ۱+۴ مطرح کند.

    آغاز مذاکرات دو جانبه با کشورهای گروه ۱+۴

    باقری اظهار کرد : در ادامه و بر اساس توافق انجام شده با کشورهای گروه ۱+۴ قرار شد مذاکرات دو جانبه ای نیز با هر یک از این کشورها برای اشتراک دیدگاهها در باره مذاکرات لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران انجام شود و در همین چارچوب به دعوت ریابکوف اولین دور این مذاکرات امروز جمعه با طرف روسی انجام خواهد شد.

    وی در مورد آغاز زمان دور جدید مذاکرات لغو تحریم ها افزود : آن چیری که در دور جدید از اهمیت جدی برخوردار است آمادگی طرف مقابل برای تصمیم گیری در زمینه لفو تحریم های غیرقانونی و ظالمانه است.

    معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوالی در باره استقبال آمریکا از گفت و گوهای جدید گفت : «گفت و گوی های ما با کشورهای گروه ۱+۴ است».

     

    تبادل نظر و رایزنی با طرف روس

    وی گفت: با توجه به روابط گسترده و دو جانبه ای که با روسیه داریم بخش قابل توجهی از سفر به صحبت و گفت و گو با باگدانوف معاون وزیر خارجه روسیه در باره مناسبات دو جانبه و هم در مورد مسائل و مشکلاتی که در مناسبات فی مابین وجود دارد اختصاص داده خواهد شد و در این گفت و گو ها برای رفع موانع و همینطور در باره گشایش دریچه های جدید در مناسبات دو حانبه و ارتقا همکاری های در عرصه های مختلف که بتواند منافع دو کشور را در زمینه های مورد علاقه را تامین کند رایزنی خواهیم کرد.

    باقری و هیات همراه امروز جمعه با سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه و میخائیل باگدانف نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزارت خارجه روسیه دیدار و گفت و گو خواهد کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما